BAŞARI HİKAYELERİMİZİN KONUĞU MECLİS – TOBB DELEGE ÜYESİ VE AYNI ZAMANDA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYESİ HÜLYA COŞKUNTUNA

Bu haber 24 Mayıs 2019 - 15:42 'de eklendi ve 29 kez görüntülendi.

BAŞARI HİKAYELERİMİZİN KONUĞU MECLİS ÜYESİ , TOBB DELEGE ÜYESİ VE AYNI ZAMANDA İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYESİ HÜLYA COŞKUNTUNA

Kırşehir OPET Gökçe Petrol Akaryakıt İstasyonu işletmecisiyim. 1975 yılında Türk Ticaret Bankası’nda başlayan çalışma hayatıma otel ve restoran işletmeciliğinden sonra 1995 yılından itibaren akaryakıt sektöründe benzin istasyonu işletmeciliği ile devam ediyorum.

Profesyonel çalışma hayatıma 3 yıl Kırşehir TEMA il temsilciliği, 2 yıl KOÇ Topluluğunun “Ülkem İçin Kan Bağışı” projesinin Kırşehir temsilciliğini yürüttüm. Son dört yıl ise Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nda görev almaktayım. Bu dönemde ayrıca Kırşehir TSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi görevlerini de üstelendim ve akabinde keyifle ve gururla görev aldığım TOBB Kadın Çalışmaları Kurulu’na seçildim.

Evli ve 3 kız çocuğu annesiyim.