Page 15 - 2019-FAALIYET-RAPORU-
P. 15
ALT STRATEJİ 1.5
ŞEHRİN GASTRONOMİK DEĞERLERİNİN TANITIMINA AİT ÇALIŞMALAR
GERÇEKLEŞTİRMEK
İlimizin gastronomik değerlerinin tanıtımına ilişkin çalışmalar kapsamında 2019 yılında Özbağ
Kasabası düğün yemeklerinden olan “Çirleme” yemeğine coğrafi işaret alınması için başvuruda
bulunulmuştur.
ALT STRATEJİ 1.6
ÜYELERİN İŞ KAPASİTELERİNİ GELİŞTİRİCİ ÇALIŞMALAR YAPMAK
Söz konusu faaliyet kapsamında, üyelerimiz için “İletişim Eğitimi” düzenlenmiştir. İletişim
eğitiminden memnuniyet oranı %90 olarak ölçülmüştür.