Page 15 - 2019-FAALIYET-RAPORU-
P. 15

ALT STRATEJİ 1.5

               ŞEHRİN       GASTRONOMİK          DEĞERLERİNİN         TANITIMINA        AİT     ÇALIŞMALAR
               GERÇEKLEŞTİRMEK


               İlimizin  gastronomik  değerlerinin  tanıtımına  ilişkin  çalışmalar  kapsamında  2019  yılında  Özbağ
               Kasabası düğün yemeklerinden olan “Çirleme” yemeğine coğrafi işaret alınması için başvuruda
               bulunulmuştur.
































               ALT STRATEJİ 1.6


               ÜYELERİN İŞ KAPASİTELERİNİ GELİŞTİRİCİ ÇALIŞMALAR YAPMAK

               Söz  konusu  faaliyet  kapsamında,  üyelerimiz  için  “İletişim  Eğitimi”  düzenlenmiştir.  İletişim

               eğitiminden memnuniyet oranı %90 olarak ölçülmüştür.
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20