21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bu haber 21 Ekim 2020 - 15:13 'de eklendi ve 96 kez görüntülendi.
21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gazetecilerimiz, kamuoyuna haber, bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini ilgili kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden, mesai saati gözetmeksizin çalışmaktadır.

Basın mensuplarımız dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ederek. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren; uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, özellikle ilimizin ve bölgemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev almaktadır.

Bu vesileyle tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar ve esenlikler dilerim.

Mustafa YILMAZ

KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI