ANKARA MİLLETVEKİLİ HACI TURAN'DAN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 19 Ekim 2020 - 14:58 'de eklendi ve 98 kez görüntülendi.
ANKARA MİLLETVEKİLİ HACI TURAN'DAN ODAMIZA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Hacı Turan, Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Bulut, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çağatay Han Torun ve Murat Tekdoğan ile görüştü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Ankara Milletvekili Hacı Turan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı ve gündeme dair konular görüşüldü. Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Milletvekili Hacı Turan, Ticaret ve Sanayi Odaları’nın önemine değinerek, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler.