ARNAVUTLUK-TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ONLINE TOPLANTI YAPTIK

Bu haber 01 Ekim 2020 - 9:35 'de eklendi ve 70 kez görüntülendi.
ARNAVUTLUK-TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ONLINE TOPLANTI YAPTIK

Aralık 2019’da Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) ile yapılan işbirliği protokolü kapsamında online toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Çağatayhan Torun ve Murat Tekdoğan, Genel Sekreterimiz Pınar Demir, ATTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Tatar, Genel Sekreter Ertan Güngör katıldı.

Toplantıda ekonomik ve ticari hayatımızdaki salgın öncesi ve sonrasındaki beklentilerin değerlendirilmesinin ardından, Oda Yönetimi olarak salgın sürecinin nasıl yönetildiği ele alındı. Odalar arası yapılabilecek işbirliklerinin de görüşüldüğü toplantıda ilerleyen dönemlerde ilimizin ihraç potansiyeli ürün üreticileri ile Arnavutluk’un ithalatçı firmalarının eşleştirilmesi ve online B2B toplantı yapılması kararı alındı.