BAŞKAN YILMAZ’DAN KURALLARA UYALIM SOSYAL MESAFEMİZİ KORUYALIM

Bu haber 14 Ekim 2020 - 14:18 'de eklendi ve 69 kez görüntülendi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURALLARA UYALIM SOSYAL MESAFEMİZİ KORUYALIM

Sayın Üyemiz,

Tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan covid 19 salgını ile mücadelede başarılı bir noktaya ulaşmış bulunmaktayız.

Ancak; bu salgından tamamen kurtulabilmemizin yolu Devletimizin açıkladığı kurallara harfiyyen uymaktan geçmektedir. Asla bir rahatlamaya sebebiyet vermeden iş yerlerimizde sosyal mesafe uygulamasının sürdürülmesi büyük önem arz etmekte.

Cezai müeyyide düşmemek, satış yerlerinde kalabalık ortamların engellenmesi ve müşterilerin maskesiz alınmaması kuralına uyulması, çalışanlarımızın maske ve eldiven kullanımlarında daha fazla özen gösterilmesini rica ediyorum ve özellikle hijyen konusunda daha hassas davranılması çok önemli.

Unutmayın özlediğimiz güzel günlere birlikte hareket ederek ulaşacağız.

Mustafa YILMAZ