BAŞKANIMIZ YILMAZ’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Bu haber 08 Nisan 2020 - 12:05 'de eklendi ve 350 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ YILMAZ’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz; Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yılı nedeniyle açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada:

“Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet Teşkilatımız, 175 yıldır, hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumaktadır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Emniyet mensuplarımızın, bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetini yüksek tutmak için, profesyonel bir yaklaşım sergileyerek, hukukun çizdiği sınırlar içerisinde, hassasiyetle hareket edeceklerinden millet olarak şüphemiz yoktur.
Bu vesileyle Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümü’nde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.