BAŞKANIMIZ 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Bu haber 10 Kasım 2020 - 15:22 'de eklendi ve 66 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Devletimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yılında ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen programlarla anıldı.

Ulu Önderin aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde düzenlenen ilk program, saat 09.00’da Cacabey Meydanında Atatürk Anıtına Çelenklerin Sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te yapılan 2 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Bayraklar yarıya indirildi.

Programa Valimiz Sayın İbrahim Akın, Milletvekilimiz Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Baro Başkanı Mehtap Karaburçak Tuzcu, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.