BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Bu haber 18 Mayıs 2020 - 16:10 'de eklendi ve 195 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa YILMAZ, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı;

“Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, dinimiz İslam’ın bin aydan daha hayırlı olarak nitelediği mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın manevi huzuruyla sizlere sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Bu mübarek gecenin feyiz, rahmet ve bereketinin ülkemizin her bölgesine çağlayan gibi ulaşmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. “Bin aydan daha hayırlı” olduğu müjdelenen Kadir Gecesi, günahlarımızdan arınmamız açısından en önemli mübarek gecelerden biridir.

Bu vesileyle aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum, tüm dünyada ve ülkemizde insan sağlığını tehdit eden korona virüs salgınının son bulmasını diliyorum.

Mustafa YILMAZ