BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ'DAN KIRIKKALE TSO'YA ZİYARET

Bu haber 17 Haziran 2020 - 15:11 'de eklendi ve 95 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ'DAN KIRIKKALE TSO'YA ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’yı ziyaret etti.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, KTSO’nun ildeki durumundan bahsederek iki ilin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde neler yapılabileceği turizm, sanayi, ticaret ve bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü ve karşılıklı fikir alış verişinden bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Kırıkkale TSO Başkanı Ahmet Varlı’ya teşekkür etti.