BAŞKANIMIZIN “12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜ” VE “12-18 MAYIS HEMŞİRELER HAFTASI” MESAJI

Bu haber 12 Mayıs 2020 - 11:08 'de eklendi ve 163 kez görüntülendi.

Her bir ferdin, ailenin ve toplumun sağlığını koruma ve iyileştirmeye yardım eden, hastalıklardan korunma için bilgilendiren, hasta bakımını planlayan, uygulayan, denetleyen ve izleyen, hayatımızın neredeyse tüm aşamalarında bizlerin yanında olan hemşirelerimiz önemli bir görevi ifa etmektedirler.

İnsanı ve insan sağlığını her şeyden değerli gören; özveri, sabır ve şefkatle topluma hizmeti ilke edinen hemşirelerimiz; yerine getirdikleri bu kutsal görevi ifa ederken hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumumuzun her kesimine ulaşmak amacıyla gündüz gece gayret ederler.  Vermiş oldukları bu hizmetlerle övgüyü ve takdiri fazlasıyla hak ederler.

Kovid – 19 ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde, varlıklarının önemini bir kez daha anladığımız, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır ve sevgi ile görevlerini icra etmeye çalışmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Günü’nü ve “12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı kutlar, sağlık, mutluluk, esenlik ve başarılar dilerim.

Mustafa YILMAZ