‘‘ÇOÇUKLAR SUSAR BİZ SUSMAYACAĞIZ’’ PANELİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bu haber 26 Kasım 2019 - 15:37 'de eklendi ve 175 kez görüntülendi.
‘‘ÇOÇUKLAR SUSAR BİZ SUSMAYACAĞIZ’’ PANELİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Odamız ev sahipliğinde 25 Kasım 2019 Pazartesi günü Uzman Klink Psikolog Neşe Soysal’ın katılımıyla “Çocuklar Susar Biz Susmayacağız” paneli Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panelimize Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın, Kırşehir CHP Milletvekili Sayın Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve yoğun bir katılımın gözlemlendiği Çocuk İstismarı panelimiz, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Genel Sekreterimiz Pınar Demir, bir konuşma gerçekleştirerek çocuk istismarı konusu hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra başlayan panelde sözü alan Uzman Klink Psikolog Neşe Soysal “Çocuklar Susar Biz Susmayacağız” başlıklı bir sunum yaptı ve istismar türleri, istismarı ortaya çıkaran bulgular, ihmaller ve bunun çocuğa etkileri, konularında ve alınacak önlemler hakkında ebeveynlere, öğretmenlere düşen sorumluluklarla ile ilgili bilgi verdi.

Panelimiz soru-cevap ve hediye takdiminin ardından sona erdi.