HALK BANKASI KAYSERİ BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Bu haber 12 Eylül 2019 - 23:51 'de eklendi ve 57 kez görüntülendi.
HALK BANKASI KAYSERİ BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz KEFKİR, Kayseri Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Cantürk BALTACI, Kırşehir Şubesi Müdürü Turgut KORKMAZ ve Kobi Miy Yönetmen Nuray Aynur CİHANYURDU Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ile görüştüler.

Ziyaretle ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz şunları söyledi. ” Bankacılarla, Meslek Odalarının bu tür ziyaret ve bilgi paylaşımlarını oldukça önemsiyoruz. Bu durum aslında birbirimizi daha iyi anlayacağımız, sektörümüzün geleceği açısından umut verici bir gelişmedir’’ dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz KEFKİR, Kayseri Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Cantürk BALTACI, Kırşehir Şubesi Müdürü Turgut KORKMAZ ve Kobi Miy Yönetmen Nuray Aynur CİHANYURDU’na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.