KIRŞEHİR GELECEK PARTİSİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 13 Kasım 2020 - 13:22 'de eklendi ve 82 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR GELECEK PARTİSİ’NDEN ODAMIZA ZİYARET

Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Biçici ve Parti Yönetimi, Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüştü.

Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldığı ve gündeme dair konular görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Gelecek Partisi Yönetimi’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.