KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 17 Şubat 2020 - 12:48 'de eklendi ve 110 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 11 Şubat –17 Şubat tarihleri arasında 4 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 11 Şubat –17 Şubat tarihleri arasında 4 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir.

• Akreditasyon sistemi kapsamında Stratejik Planın 2.10 Güçlü Lobicilik Faaliyetleri ile Şehre Kazan-Kazan Yaklaşımı Geliştirmek kapsamında 2.10.2 maddesine istinaden Odamız Stratejik Planının Bağımsız Takibi için Stratejik Plan Dedektifleri ile toplantısının değerlendirme raporu görüşülerek karar bağlanmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.