KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 24 Şubat 2020 - 11:20 'de eklendi ve 103 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. • 17 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında 2 tane yeni kayıt yapılmıştır. • 17 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında 3 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir. • 17 Şubat – 23 Şubat tarihleri arasında 1 tane üye askıdan faal duruma geçmiştir. - Stratejik planımızın 2.10.1 maddesine istinaden 21.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen Ezberbozan Platformu toplantısına ilişkin sonuç raporu sunulmuştur. Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.