KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 11 Mart 2020 - 9:38 'de eklendi ve 86 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 02 Mart - 10 Mart tarihleri arasında 8 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 02 Mart - 10 Mart tarihleri arasında 4 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir.
  • 02 Mart - 10 Mart tarihleri arasında 1 tane üye askıdan faal duruma geçmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Personel Performans Sisteminde 1. olan Genel Sekreter Pınar Demir’e 2019 yılı içerisinde yılın personeli seçilmesi nedeniyle teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında; Filiz Sanı, Atilla Şenyüz ve Cem Şahin’e çalışma yıldönümleri olması nedeniyle çalışma yıldönümü kartları takdim edilmiştir.

• 03.2020 tarihinde odamızda düzenlenen fırın işletmeleri sektör toplantısı sonucunda Yönetim Kurulu tarafından lobicilik çalışması yapılması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında; İş Sağlığı ve Güvenliği riskleri tespit edilerek çalışmalara başlanılmasına

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.