KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 10 Haziran 2020 - 9:19 'de eklendi ve 144 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 02 Haziran – 09 Haziran tarihleri arasında 5 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 02 Haziran – 09 Haziran tarihleri arasında 1 tane üye kayıt sildirmiştir.

• Mayıs ayı içerisinde üyelerimize 307 belge verilmiştir. 131 tane üyemizde Mayıs ayı içerisinde odamızdan hizmet almıştır.

• Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında 2020 – 2021 akademik yılında geçerli olmak üzere Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin, birinci derece yakınlarının ve eşlerinin KTO Karatay Üniversitesi Lisans ve Önlisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden % 15 oranında ahilik bursu sağlanacak ve 8 eşit ödeme imkanı sağlanacaktır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.