KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 17 Haziran 2020 - 9:04 'de eklendi ve 94 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 09 Haziran - 16 Haziran tarihleri arasında 2 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 09 Haziran - 16 Haziran tarihleri arasında 1 tane üyemiz faal olmuştur.

• 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılması gerekenlerin, gerçek yada tüzel kişiler olarak kanunun getirmiş olduğu sorumluluklar ve Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi (VERBİS) hakkında danışmanlık hizmeti alınmasına karar verilmiştir.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.