KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 02 Aralık 2019 - 15:25 'de eklendi ve 149 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 28 Kasım-02 Aralık tarihleri arasında 2 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 28 Kasım-02 Aralık tarihleri arasında 1 tane üye kaydı silinmiştir.

Yönetim Kurulu tarafından Kasım ayı mizanı ve gelir-gider bütçesi incelenerek onaylanmış ve Meclis’e arz edilmiştir.

Akreditasyon standardı ve Odamızda uygulanmakta olan yönetim sistemleri gereği, personelin mesleki eğitimler ile kendini geliştirmesi gerektiğinden, Odamız personelleri İpek Koçyiğit ve Tuğba Ökse’nin ihracat merkez ofisi eğitimlerine katılması kararı alınmıştır.

5-6-7-8 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara CONGRESİUM’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın 5 Aralıkta açılışına Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri katılım sağlayacaktır.