KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 22 Temmuz 2020 - 9:26 'de eklendi ve 190 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 15 Temmuz – 21 Temmuz tarihleri arasında 1 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 15 Temmuz – 21 Temmuz tarihleri arasında 1tane üyemiz kaydını sildirmiştir.

• 2019 ( ikinci altı ay ) – 2023 Stratejik Planımızın stratejik amaç 2’nin organizasyonu niteliksel ve niceliksel açıdan güçlendirmek alt stratejisi 2.5 maddesinin 2.5.7 Oda Organları ve Personelinin Mevzuat konusunda eğitim ve danışmanlık almasına istinaden 09/07/2020 tarihinde Ticaret Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından telekonferans yöntemi ile düzenlenen eğitim etkinlik memnuniyet oranı % 88 olarak ölçülmüştür.

• 2019 ( ikinci altı ay ) – 2023 Stratejik Planımızın stratejik amaç 2’nin organizasyonu niteliksel ve niceliksel açıdan güçlendirmek alt stratejisi 2.5 maddesinin 2.5.4 Mali İşler Personelinin Nitelikli eğitimlerle desteklenmesi kapsamında 07/07/2020 tarihinde Ticaret Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından telekonferans yöntemi ile düzenlenen ‘’ Muhasebe Uygulamaları İşlemleri’’ eğitimine 3 personel katılım sağlamış olup, eğitim sonunda düzenlenen eğitim etkinlik memnuniyet oranı % 90 olarak ölçülmüştür.

• 2019 ( ikinci altı ay ) – 2023 Stratejik Planımızın stratejik amaç 2’nin organizasyonu niteliksel ve niceliksel açıdan güçlendirmek alt stratejisi 2.5 maddesinin 2.5.7 Oda Organları ve Personelinin Mevzuat konusunda eğitim ve danışmanlık almasına istinaden 08/07/2020 tarihinde Ticaret Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından telekonferans yöntemi ile düzenlenen ‘’DMK ve iş Kanunu Uygulamaları İşlemleri’’ eğitimine 6 personel katılım sağlamış olup, eğitim sonunda düzenlenen eğitim etkinlik anketi memnuniyet oranı % 86.67 ölçülmüştür.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.