KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 29 Temmuz 2020 - 9:00 'de eklendi ve 117 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 22 Temmuz- 28 Temmuz tarihleri arasında 5 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 22 Temmuz- 28 Temmuz tarihleri arasında 1 tane üyemiz kaydını sildirmiştir.
  • 22 Temmuz- 28 Temmuz tarihleri arasında 1 tane üyemiz askıdan faal duruma geçmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında 29/07/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, güncel fiyat listesine istinaden Odamız Üyelerine ve Personeline % 15 oranında indirim yapılmak üzere Kentpark Güzellik Salonu ile avantajlı indirim işbirliği protokolü imzalanmıştır.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında, Dünya, Ülkemiz ve İlimiz ekonomisinin mevcut durumunu ve gidişatını üyelerimizin ulaşabilmesi için 2019 Ekonomi Raporumuz yayınlanmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.