KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 18 Kasım 2020 - 9:57 'de eklendi ve 70 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısı, Başkan Mustafa Yılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı açılış ve yoklama ile başladı.

• 10 Kasım – 17 Kasım tarihleri arasında 6 tane yeni üye kaydı yapılmıştır.
  • 10 Kasım – 17 Kasım tarihleri arasında 2 tane üye kaydını sildirmiştir.

• Odamız projeleri kapsamında; Aksaray TSO tarafından hazırlanan odamızın da ortak olduğu Akreditasyon başvurusu ve KA103 başvurusu Orta Anadolu Erasmus + Staj Konsorsiyum projesi 2020 başvuru döneminde Ulusal Ajans tarafından hibe almaya hak kazanmıştır. Projede Kırıkkale TSO, Sütaş A.Ş, Aksaray Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yer almaktadır. Kabul edilen proje kapsamında öğrenci ve personel hibeleri yükseköğretim kurumları arasında eşit olarak paylaşılmıştır.

• Odamız tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında Stratejik Planımızın 1.6.1. Üyelere İş Geliştirme ve Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi ve 2.5.5. Tüm Oda Personeline Kişisel Gelişim Konusunda Eğitimler Verilmesi maddesine istinaden eğitimler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.