KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 28 Ocak 2020 - 15:31 'de eklendi ve 52 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 22 Ocak – 28 Ocak tarihleri arasında 1 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 22 Ocak – 28 Ocak tarihleri arasında 1 tane üye askıdan çıkararak faal olmuştur.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında 2019 yılı iş planı gerçekleşme raporu Yönetim Kuruluna sunularak gerçekleşen – gerçekleşmeyen hedefler ve kullanılan kullanılmayan bütçe oranları hakkında bilgi verildi.

• Akreditasyon sistemi kapsamında 2019 yılına ait yıllık faaliyet raporu Yönetim Kuruluna sunularak bilgi verildi

• Akreditasyon sistemi kapsamında 2019 yılı üye iletişim analizi raporu Yönetim Kuruluna sunularak bilgi verildi.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.