KOBİ'ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Bigilendirme Semineri Webinar Üzerinden

Bu haber 20 Ekim 2020 - 8:54 'de eklendi ve 52 kez görüntülendi.

Sn Üyemiz,

KOBİ'ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden ücretsiz bir seminer gerçekleştirilecektir.

Birlik Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Sn. Aynur Eke'nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde ekli program çerçevesinde ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

FKB BİLGİLENDİRME SEMİNERİ WEB VERİSYON-002