Bu haber 21 Ocak 2019 - 16:31 'de eklendi ve 36 kez görüntülendi.

MECLİS BAŞKANIMIZ AYDIN VE YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YILMAZ TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI’NA KATILDI.

Kırşehir Tso Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Kırşehir Tso Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)  ev sahipliğinde iki yıl aradan sonra   gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurası’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) organize ettiği Türkiye Ekonomi Şurası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili Bakanların katılımıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ekonomi Şurası’na binin üzerinde iş insanın katılımıyla sektörler ve bölgelerin sorunları ele alınarak değerlendirmeler yapılacak.