ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE YAPILACAK OLAN 6.TARIM VE HAYVANCILIK TEKNOLOJİ FUARI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu haber 12 Mart 2020 - 14:51 'de eklendi ve 83 kez görüntülendi.

Odamız Ev Sahipliğinde Yapılacak Olan 6.Tarım Ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı Çalışmaları Başladı

Odamız ev sahipliğinde İlimizde bu yıl düzenlenmesi planlanan 6.Tarım ve Hayvancılık Teknoloji Fuarı ve 1.Gıda & Ticaret  & Sanayi Fuarları kapsamında çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Tekdoğan, Genel Sekreterimiz Pınar Demir, Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve organizatör kuruluş AB Fuarcılık & Organizasyon firması yetkilileri ile birlikte fuarların yerleşim planı, teknik özellikler ve katılımcı profili ile ilgili ayrıntılar ele alınırken ardından fuar alanının yeri hakkında saha çalışması gerçekleştirilmiştir.