Odamız Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti

Bu haber 22 Ocak 2020 - 14:03 'de eklendi ve 202 kez görüntülendi.
Odamız Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odamız Haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantımız Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa BULUT ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. Toplantı gündemi içerisinde; 14 Ocak – 21 Ocak tarihleri arasında 7 tane yeni kayıt yapılması, 14 Ocak – 21 Ocak tarihleri arasında 1 tane üye kaydının silinmesi, 14 Ocak – 21 Ocak tarihleri arasında 2 tane üye askıdan çıkararak faal oluşu, Akreditasyon Sistemi kapsamında 6-7 Ocak tarihleri arasında Türk Loydu tarafından 2. Periyodik dönemlerde gerçekleşen denetimde düzeltici faaliyetlerin revize edilmesi ve kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında faaliyetlerin başlatılması kararı alınmıştır. Ayrıca toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona ermiştir.