ODAMIZDA ACİL DURUM TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI

Bu haber 26 Ağustos 2020 - 17:06 'de eklendi ve 90 kez görüntülendi.
ODAMIZDA ACİL DURUM TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI

Odamız iş Planı 2.4.5 İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Risklerinin Yönetimi Konusunda Çalışmalar Yapmak maddesi kapsamına istinaden;

AFAD tarafından Acil Durum Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Uygulama aşağıdaki gibi gerçekleştirildi.

Kurum içerisinde üye işlemlerinin devam ettiği bir zaman diliminde, AFAD yetkilisi Arama Kurtarma Teknisyeni Veli ALBAYRAK’ ın bilgileri dahilinde personele önceden haber verilmeksizin alarm butonuna basılmış ve binanın tahliyesi için personel toplanma alanına yönlendirilmiştir. Bu esnada AFAD yetkilisi Arama Kurtarma Teknisyeni Veli ALBAYRAK tarafından tahliye sırasında yapılması gerekenler ve yönlendirme yapılmıştır.