ODAMIZDA AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 25 Eylül 2020 - 10:56 'de eklendi ve 108 kez görüntülendi.
ODAMIZDA AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamızda telekonferans yöntemi ile Akreditasyon Geliştirme Ziyareti gerçekleştirildi.

Akreditasyon Denetçisi Serkan şahin tarafından, Akredite Odamız için Akreditasyon Denetimi öncesinde durum değerlendirmesi yapma amacı ile gerçekleştirilen Akreditasyon Geliştirme ziyareti başarı ile tamamlanmış olup iyi uygulamalar ve geliştirilmesi gereken hususlar değerlendirildi.

Açılış toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Eşref Aşık, Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Han Torun, Genel Sekreterimiz Pınar Demir, Akreditasyon Sorumlumuz İpek Koçyiğit, Eğitim Araştırma Sorumlumuz Halil Ekicioğlu ve Bilgi İşlem Sorumlumuz Cem Şahin katıldı.