TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ KURULMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 30 Nisan 2020 - 20:31 'de eklendi ve 136 kez görüntülendi.

Stratejik Planımızın; İl ve Üyelere Yönelik Ekonomik, Sosyal, Kültürel ve Teknolojik Projeleri Hayata Geçirerek Katma Değer Yaratmak amacı kapsamında,

Odamız toplantı salonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Genel Sekreterimiz Pınar Demir ve İl Tarım Müdürü Kenan Şahin, Şube Müdürü Ersin Öğülmüş ve Ziraat Mühendisi Müfide Akgün'ün katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.