Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Etiyopya

Bu haber 13 Kasım 2020 - 9:41 'de eklendi ve 42 kez görüntülendi.
Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Etiyopya

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, 17 Kasım 2020 Salı günü 14.30-16.00 saatleri arasında
Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti'nde görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz ile bu ülkelerde
iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılacağı bir e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği
bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğin programı ve kayıt linki ekte yer almaktadır.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantıya yukarıdaki linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir). Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Etiyopya Toplantısı Kısa Link : https://bit.ly/2JVkxqc