Ticari Alacak Sigortası Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi

Bu haber 17 Nisan 2020 - 14:00 'de eklendi ve 112 kez görüntülendi.
Ticari Alacak Sigortası Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonuyla Halk Sigorta Ticari Alacak Sigortası Direktörü Ali Sertaç Canal’ın katılımı ile “Güncellenen KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” semineri internet üzerinden gerçekleştirildi. Seminer youtube ve zoom uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlandı.​

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı Hasan Çağlayan Dündar alacak sigortasının faydalarını ve KOBİ’ler için önemini vurguladı. Halk Sigorta Ticari Alacak Sigortası Direktörü Ali Sertaç Canal ise KOBİ’lere yönelik devlet destekli ticari alacak sigortası hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

Youtube üzerinden 3000 görüntüleme alan ve zoom uygulamasında 800 kişinin katılımı ile gerçekleşen seminerin sonunda KOBİ’lere söz verilerek soruları canlı yayında cevaplandı.

Detaylı bilgilere linkten ulaşabilirsiniz.