TOBB YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI VE KONYA TİCARET ODASI BAŞKANI SELÇUK ÖZTÜRK'DEN ODAMIZA ZİYARET

Bu haber 18 Eylül 2020 - 13:55 'de eklendi ve 104 kez görüntülendi.

Tobb Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'den Odamıza Ziyaret,

33. AHİLİK Haftası Kutlamaları kapsamında ilimize ziyarette bulunan, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk odamıza ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz ile görüştü.