12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Bu haber 12 Mart 2020 - 10:00 'de eklendi ve 316 kez görüntülendi.
12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü kutlama mesajı yayımladı.

İstiklal marşımızın kabulü dolayısıyla Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ mesajında, "Topraklarımızın işgal altında olduğu yıllarda Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY, tarihi boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan düşkünlüğünü, milli mücadele ruhunu, fedakarlığını ve cesaretini en özel şekilde dizelere dökerek Milli Marşımızla ölümsüzleştirmiştir.
Yüce Türk Milletinin, Kahraman ordumuzun hiçbir dayatmaya boyun eğmeyeceğini duyuran, gerektiğinde milletimizin birlik ve beraberlik ile başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağının da sembolü olmuştur.
Bizlere her zaman moral ve güç kaynağı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıl dönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş savaşımızda şehit düşen tüm kahraman askerlerimizi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.