2019 YILI FİZİBİLİTE DESTEĞİ PROJEMİZİN SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK

Bu haber 05 Aralık 2019 - 15:02 'de eklendi ve 198 kez görüntülendi.
2019 YILI FİZİBİLİTE DESTEĞİ PROJEMİZİN SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK

2019 yılı Fizibilite Desteği kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz “Kırşehir’in Dijital Belleği Müzesi” projemizin sözleşmesi imzalandı.

Projemizin genel amacı, ilimizi marka kent olarak konumlandırmak ve turistik açıdan cazibe merkezi haline getirmek için planlanan müzenin kurulabilmesinin teknik, finansal ve idari olarak uygulanabilirliğini ortaya koyacak bir fizibilite çalışması gerçekleştirmek ve uygulanabilir ise ilimizde yeni bir turizm destinasyonu oluşturulmasına, ilimizin turizmde rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlamaktır.

Proje kapsamında yapılacak fizibilite çalışması ile ilimize yeni bir turizm destinasyonu kazandırılması, ilimizde turizmin gelişmesi, ilimizi ziyaret eden turist sayısında artış olması hedeflenmektedir.

Sözleşmeyi Ahiler Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Bekir Varol, Odamız adına ise Genel Sekreterimiz Pınar Demir imzaladı.