“Köklü Gelenek, Vizyonlu Gelecek”
1914’ ten BU YANA TÜCCARIN YANINDA
Destek Hattı +90386 213 11 86

Basın-Yayın Birimi Genel Hizmetleri

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

Geri Dön

Basın-Yayın Birimi Genel Hizmetleri

• Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tacirlere, işadamlarına, sanayicilere yönelik olan, organize edilen toplantı, eğitim, seminer, konferans programlarını duyurmak ve organize etmek.
  • Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Bültenini hazırlamak, Genel Sekretere ve Yayın Kuruluna onaylatmak ve üyelere dağıtımını organize etmek.
  • Yönetim Kurulu ve Meclis Toplantılarını duyurmak,
  • Basın toplantılarını ve basın bildirilerini gerekli basın ve medya kuruluşlarının yetkililerine ulaştırmak,
  • Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili basında yer alan haberleri ve bildirileri Basında TSO dosyasında muhafaza etmek,
  • Yurtiçi ve yurtdışı fuarları posta, faks ve mail yoluyla gelen duyurular ile takip etmek, web sayfaları, kitaplardan araştırmak ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yayınlanan Aylık Bülten aracılığı ile üyelere duyurmak.
  • Yurtiçi ve yurtdışı fuarlar için üyelerden talep geldiğinde davetiye temin etmek,
  • Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri adına Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasına gelen tüm yazıların ve davetiyelerin takibini ve tanzimini yapmak,
  • Oda faaliyetleri hakkında basın açıklaması ve bildirisinde bulunmak,
  • Bilgi İşlem Departmanı ile ortak çalışmalarda bulunarak gerekli bilgi, fotoğraf ve görüntülerin dijital ortamda muhafaza edilmesine yardımcı olmak.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.
veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı
+90386 213 11 86