Başkanımız Mustafa YILMAZ Elektronik Ortamda Yapılan KOBİ Politikaları Kurulu Covid-19 Toplantısına Katıldı

Bu haber 01 Nisan 2020 - 16:56 'de eklendi ve 153 kez görüntülendi.
Başkanımız Mustafa YILMAZ Elektronik Ortamda Yapılan KOBİ Politikaları Kurulu Covid-19  Toplantısına Katıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) KOBİ Politikaları Kurulu toplantisina katıldı. Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy Başkanlığında toplanan, Covid-19 salgının KOBİ’lere etkisini değerlendirmek üzere elektronik ortamda yapilan toplantıda bölgelerdeki vakaların, piyasanın ve üyelerin durumları, bankaların ve hükümetin aldığı tedbirlere ilişkin görüşler ile alınması gereken ilave tedbirler görüşüldü.

Toplantının öne çıkan konuları arasında sektörlerin beklentileri, bankalardaki esnek çalışma sebebiyle oluşan yoğunluk ve kısa çalışma ödeneği uygulamasındaki beklentiler yer aldı.