BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Bu haber 14 Mayıs 2020 - 11:52 'de eklendi ve 76 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZ MUSTAFA YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa YILMAZ 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dünya üzerinde gelişen ve gelişmekte olan hiç bir ülke, tarımı göz ardı ederek gelişmeyi başaramamış ve tarım her zaman tüm sektörler arasındaki tartışmasız yerini almıştır.

Ülke olarak hepimizin, özellikle gıda alanında geleceğe ne kadar bilinçli ve iyi bir şekilde hazırlanırsak gelecek nesillere o kadar yaşanabilir refah bir ülke bırakabileceğimizin farkında olması gerekmektedir. İşte bundan dolayı; sürdürülebilir bir yaşam için hayati öneme sahip olan bu sektörün icracısı olan çiftçilerimizin emek ve gayretleri bizler için tarif edilemeyecek kadar kutsal ve değerlidir.

Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onları bizlere ulaştıran, tarım sektörünün gelişmesi ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesi için yazını kışına katan çiftçilerimizin değerini bilmek ve hak ettikleri gibi yaşamalarına katkı sağlamak hepimizin boynunun borcudur.

Bu duygu ve düşüncelerle; dünyanın en meşakkatli mesleklerinden birini icra eden değerli çiftçilerimize sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl dileyerek, Dünya Çiftçiler Günü`nü yürekten kutlarım.

Mustafa YILMAZ