BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bu haber 22 Mayıs 2020 - 9:52 'de eklendi ve 67 kez görüntülendi.
BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı;

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ mesajında;

“ Bayramlar bizim için özel ve anlamlı günlerdir. Bir arada olduğumuz özel zamanlardır. Ancak bu yıl Ramazan Bayramını korona virüs salgını nedeniyle birbirimizden uzak ama kalplerimiz bir kutlayacağız.

Bu salgın aramıza mesafeler koydu ve bize, bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu gösterdi. Bayramlar bizim toplumumuz için barış ve hoşgörünün simgesidir. Paylaşımlar artar, dargınlıklar, kırgınlıklar son bulur.

Sokağa çıkmanın yasak olduğu bu bayram, evlerimizde kalplerimizi iyi ve güzel olana yönlendirelim. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkıp, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edelim. Bu duygularla herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa; sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Mustafa YILMAZ