KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 02 Mart 2020 - 16:39 'de eklendi ve 124 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı. • 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında 1 tane yeni kayıt yapılmıştır. • 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında 1 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir. • 23 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında 1 tane üye askıdan faal duruma geçmiştir. - TÜİK’de yürütülen NACE Çalışma Grubunca Mesleklerin Gruplandırılması Rehberinde yer alan bazı kodlarda değişiklik yapılmıştır. Buna istinaden rehbere yeni eklenen NACE kodlarının belirlenen meslek gruplarına tanımlanması Meclis’in arzına sunulması kararı alınmıştır. Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.