LIBYA TURKEY BUSINESS PLATFORM HK. DUYURU

Bu haber 03 Mart 2020 - 13:23 'de eklendi ve 70 kez görüntülendi.
LIBYA TURKEY BUSINESS PLATFORM HK. DUYURU

16 – 17 Nisan 2020 tarihleri arasında Libya Ticaret Odaları Birliği Federasyonu partnerliği ile düzenlenecek , Libya Ekonomi Bakanlığı’nın desteklediği LIBYA TURKEY BUSINESS PLATFORM ile ilgili detaylar ekte bilgilerinize sunulmaktadır. - Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte resmi düzeyde organize edilen tek fuar organizasyonu - Libya Ekonomi Bakanlığının resmi desteği bulunan tek fuar organizasyonu - 200+ Libya orta ve büyük ölçekli iş adamının katılımları - Libya devlet kurumları , ticaret odaları ve şirketlerinin organizasyona katılımları - Sektörler bazında anahtar isimlerin katılımları Duyurulur...