KTSO 2020 MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 06 Mart 2020 - 14:00 'de eklendi ve 191 kez görüntülendi.
KTSO 2020 MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2020 Şubat Ayı mizanı ve gelir-gider bütçesinin görüşülmesi,2019 Şubat Ayı Faaliyetleri, Basında Biz, NACE Kodları Meslek gruplarına atanması gündemiyle Meclis Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Aydın, açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri, çoğunluğumuz sağlanmıştır. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2020 Mart Ayı olağan Meclis Toplantısı’na hoş geldiniz. Hepinizi şahsım ve meclis divanı adına saygıyla selamlıyor, Şubat ayı meclis toplantımızı açıyorum.

Değerli Meclis Üyeleri,

- İhracat danışmanlığı hizmeti kapsamında, ihracat yapan, yapma potansiyeli olan ve/veya ihracat yapmak isteyen üyelerimiz İhracat Destek Ofisi’mize gelerek ücretsiz danışmanlık hizmeti almaya başlamış bulunmakta.

- Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz TOBB Kobi Kurulu toplantısına katılarak üyelerimizin sorunlarını dile getirmiştir.

- Bildiğiniz üzere, Odamız ve MEPAŞ arasında yapılan protokolle, Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile sözleşme yapan Üyelerimize (tüketicilere) aktif enerji birim fiyat olarak 0,47 TL/Kwh sabit fiyattan elektrik tedarik edilecektir.

- Bildiğinize üzere Kırşehir Belediyesi’nin proje sahibi, odamızın ortak olduğu ve AHİKA’ya sunulan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının SOGEP desteği ile onaylanan "KırKöy Kampüsü: Kırşehir'de Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor" projesinin, imza törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa YILMAZ katılmıştır.

- Akreditasyon Sistemi kapsamında 2.10.2 Oda Stratejik Planının Bağımsız Takibi İçin Üyeler ve Halktan Gönüllü Olarak Seçilen ''Stratejik Plan Dedektifleri'' toplantısı gerçekleştirilmiştir.

- Akreditasyon Sistemi kapsamında Stratejik planımızın 2.10.1 maddesinde yer alan "Şehrin Kamu ve Özel Sektörden İleri Gelenleri İle ''Ezber Bozan Platformu'' Oluşturulması ve Çalışmaların Gerçekleştirilmesi" hedefi kapsamında, platform toplantısının ikincisi gerçekleştirilmiştir.

- İş gezisi programı kapsamında, Kırşehir heyeti olarak, Kardeş Şehrimiz Almanya Remcsheid'e gerçekleştirilen ziyarette, IHK WUPPERTAL Ticaret ve Sanayi Odası, NRW Eyaleti Meclis Başkanvekili Carina Gödecke (SPD), SPD Milletvekili Volkan Baran ve Remcsheid Belediye Başkanı Burkhard Mast-Weisz ile Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz görüşmeler gerçekleştirmiştir.

- 33. Ahilik Haftası Kutlamaları öncesinde Genel Sekreterimiz Pınar Demir, Ticaret Bakanlığın'da düzenlenen Merkez Yürütme Kurulu toplantısına katılmıştır.

- Ahiler Kalkınma Ajansı 2019 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı’na sunduğumuz “Eğitim ve Gelişim Platformu Kırşehir TSO Akademi” projemiz başarılı bulunarak destek almaya hak kazanmıştır.

Şubat Ayı Faaliyetlerimiz şöyle;

Şubat ayında 16 yeni üye kaydı yapılmış, 12 üyenin kaydı silinmiştir.
Askıda olan 8 üyemiz geçmiş dönem aidatlarının ödemesini gerçekleştirerek faal duruma geçmişlerdir.

06.03.2020 tarihi itibari ile Toplam Faal Üye Sayımız: 1693

Şubat ayı gerçekleşen gelirimiz 101.262,02 TL, gerçekleşen giderimiz 90.475,82 TL’dir.

2020 ŞUBAT AYI BASIN YAYIN FAALİYETLERİ

YEREL BASINDA GÖRÜNME SAYISI 185