KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 27 Mayıs 2020 - 16:36 'de eklendi ve 125 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 19 Mayıs – 27 Mayıs tarihleri arasında 1 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • Akreditasyon Sistemi kapsamında 2020 yılı iş planı aylık gerçekleşme raporu Yönetim Kuruluna sunularak gerçekleşen – gerçekleşmeyen hedefler ve kullanılan kullanılmayan bütçe oranları hakkında bilgi verildi.
  • Akreditasyon sistemi kapsamında 2020 yılı aylık faaliyet raporu Yönetim Kuruluna sunularak bilgi verildi
  • Akreditasyon sistemi kapsamında 2020 yılı aylık üye iletişim analizi raporu Yönetim Kuruluna sunularak bilgi verildi.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.