KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 26 Ağustos 2020 - 8:30 'de eklendi ve 71 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 19 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında 2 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • Akreditasyon Sistemi kapsamında; Halil Ekicioğlu, İpek Koçyiğit, Ümit Murat Erşan ve Meral Yanık çalışma yıldönümleri olması nedeniyle çalışma yıldönümü kartları takdim edilmiştir.
  • Akreditasyon Sistemi kapsamında Odamızın İletişim Strateji Yönetim Kurulu tarafından onaylanarak uygulanmaya başlanılacaktır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.