KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 01 Eylül 2020 - 17:16 'de eklendi ve 81 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 25 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında 6 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 25 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında 2 tane üyemiz kaydını sildirmiştir.
  • 25 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında 3 tane üyemiz askıdan faal olmuştur.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında; işe yeni giren personelimizin oryantasyon sonu değerlendirme raporu incelenmiştir.

• Üyelerimizden gelecek olan talepler doğrultusunda PCR testi ve ANTİKOR testi yapılması için çalışmalar başlatılmasına ve detaylı bilginin üyelerimize duyurulmasına karar verilmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında; İhracat Danışmanlığı hizmetimiz devam etmektedir. Bugüne kadar yapılan görüşmeler raporlanarak değerlendirilmiştir.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.