KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Bu haber 04 Şubat 2020 - 11:49 'de eklendi ve 63 kez görüntülendi.
KIRŞEHİR TSO HAFTALIK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ YAPILDI

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklama ile başladı.

• 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 5 tane yeni kayıt yapılmıştır.
  • 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 4 tane üye askıdan çıkararak faal olmuştur.
  • 29 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 4 tane üye kayıt silme işlemi gerçekleştirmiştir.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında 2019 yılına ait Temmuz - Aralık dönemi 2. Yarıyıl mali performans ve nakit akışlarının analizinin incelenmesi ve meclisin arzına sunulması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon sistemi kapsamında Şehrimize ve üyelerimize yönelik faaliyetler kapsamında Eylül ayının 3.haftası yapılacak olan Ahilik Haftası Kutlamaları ile birlikte 6.Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı yapılması kararı alınmıştır.

• Akreditasyon sistemi kapsamında Akreditasyon ve Yönetim Sistemleri ile ilgili yapılan faaliyetler hakkında ve yapılacak faaliyetler hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verildi.

• Akreditasyon Sistemi kapsamında Odamız üyelerine yönelik yurt dışı fuar çalışmaları yapılmış olup, duyurusunun yapılmasına ve katılım olması halinde organizasyon gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır.

• Yönetim sistemleri kapsamında odamız dokümantasyonları ile ilgili revizyon yapılması kararı alınmıştır.

Toplantımız diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.