ODAMIZDAN HOLLANDA’DA YAŞAYAN KIRŞEHİRLİ İŞ ADAMLARINA ZİYARET

Bu haber 04 Şubat 2020 - 15:12 'de eklendi ve 198 kez görüntülendi.
ODAMIZDAN HOLLANDA’DA YAŞAYAN KIRŞEHİRLİ İŞ ADAMLARINA ZİYARET

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Bulut ve Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Han Torun Hollanda da yaşayan Kırşehirli iş adamlarıyla bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Han Torun, ticari hayatlarını Hollanda da sürdüren Kırşehirli iş insanlarına, ilimizdeki sosyo ekonomik yapı, popüler yatırım alanları ve ilimize uygulanan teşvikler hakkında bilgilendirme yaptı.

Kırşehir ve Hollanda’da mevcut olan sektörel pazar bulunmasını, üyelerimiz ve Hollanda yaşayan hemşerilerimizin farklı sektörler de ikili ekonomik işbirliklerinin artmasına katkı sağlayacak yeni programların ve araştırmaların uygulamaya konulmasına destek sağlanması ve Kırşehirli hemşerilerimizin ekonomik olarak memleketlerine yatırım yapmalarını teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.