ÜCRETSİZ BİREBİR İHRACAT DANIŞMANLIĞI HİZMETİMİZ START VERDİ.

Bu haber 06 Şubat 2020 - 15:44 'de eklendi ve 116 kez görüntülendi.
ÜCRETSİZ BİREBİR İHRACAT DANIŞMANLIĞI HİZMETİMİZ START VERDİ.

Ülkemizde ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçılarımızın doğru ve hızlı bilgiye ulaşmalarını teminen belirlenen Odalarda ‘’İhracat Destek Ofisleri’’ kurulması için 13 Kasım 2018 tarihinde Ticaret Bakanlığımız ve TOBB arasında imzalanan İşbirliği Protokolü kapsamında, Odamız İhracat Destek Ofisi ihracat danışmanlığı vermeye başladı.

İhracat danışmanlığı kapsamında, ihracat yapan, yapma potansiyeli olan ve/veya ihracat yapmak isteyen üyelerimiz İhracat Destek Ofisi’mize gelerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alıyorlar.

Söz konusu hizmetimizden tüm üyelerimiz faydalanabilir.