KTSO 2020 AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu haber 25 Eylül 2020 - 14:32 'de eklendi ve 144 kez görüntülendi.
KTSO 2020 AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

2020 Ağustos Ayı mizanı ve gelir-gider bütçesinin görüşülmesi,2020 Ağustos Ayı Faaliyetleri, Basında Biz, Ağustos Ayı Faaliyet Raporu, Hesap Hareketleri Analizi, gündemiyle Meclis Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında, Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Toplantı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Aydın, açılış konuşmasında şunları kaydetti: “Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri, çoğunluğumuz sağlanmıştır. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2020 Ağustos Ayı olağan Meclis Toplantısı’na hoş geldiniz. Hepinizi şahsım ve meclis divanı adına saygıyla selamlıyor, Ağustos ayı meclis toplantımızı açıyorum.

Değerli Meclis Üyeleri,

• Bildiğiniz üzere; Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Yılmaz, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgını nedeniyle ilimizde yapılan denetimlere katıldı.
  • Bildiğiniz üzere odamız hizmet binasına Covid-19 salgını nedeniyle düzenli olarak dezenkfekte işlemi yapılmaktadır.
  • Bildiğiniz üzere ilimizde derece yapan öğrenciler ve odamız, TOBB Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB ETÜ’ye ziyarette bulundular.
  • Odamız Stratejik Planı kapsamında 2.4.5 İş Sağlığı Güvenliği maddesine istinaden, odamız personeline sağlık taraması yapılmıştır.
  • Odamız tarafından 365 Oda/Borsa Genel Sekreterlerine telekonferans yöntemi ile MUH-SGK bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.
  • Odamız Stratejik Planı kapsamında 2.4.5 İş Sağlığı Güvenliği maddesine istinaden Odamızda Acil Durum Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.
  • Odamız Stratejik Planı kapsamında 2.4.5 İş Sağlığı Güvenliği maddesine istinaden Odamız Personeli Yangın Söndürme Tatbikatına katılmıştır.

Ağustos Ayı Faaliyetlerimiz şöyle;

Ağustos ayında 15 yeni üye kaydı yapılmış, 5 üyemizde kaydını sildirmiştir.

2020 AĞUSTOS AYI BASIN YAYIN FAALİYETLERİ

YEREL BASINDA GÖRÜNME SAYISI